Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Vályog nemesvakolatok

VÁLYOG NEMESVAKOLATOK, GLETTEK, FESTÉKEK

Egészség és Design - természetes festékek, glettek és dekorációs termékek

A vályog plasztikussága, természetessége egyedien szép belső terek kialakítását teszi lehetővé. Vályog glettjeink, mentesek mindenféle egészségkárosító mesterséges vegyi adaléktól, természetes páraszabályozó tulajdonságúak. 

Vályog nemesvakolat:

a vályog nemesvakolat, egy vályog alapú dekoratív beltéri glettanyag, mely természetes ásványi és földpigmentekkel színezhető így nem feltétlenül szükséges kifesteni. Amennyiben teljesen homogén felületet szeretnénk elérni akkor használjuk a vályog nemesvakolatra a vályogfestéket.

Vályog tükörglett:

Igazán különleges és egyedi felületeket tesz lehetővé, ez a vékony rétegben felhordott finomszemcsés agyag alapú dekorglett. Felhordása veneziai glettvassal, vagy japán glettvassal történik és tükörsíma felületet eredményez. Igény szerint méhviasz alapú waxal bevonható és fényesre polírozható.   

Vályogfesték, vályog struktúrafesték

A vályogfesték egy agyag alapú, beltéri falfesték, mely selyemmatt felületet eredményez. Felhordása akár hengerrel, vagy Airless festékszóróval is lehetséges.  A vályog struktúrafesték a szemcsés adaléknak köszönhetően enyhén struktúrált felületek kialakítását teszi lehetővé.


Nemcsak vályogházakba:

A vályog nemesvakolat kiválóan alkalmas vályogvakolatok, tapasztás befejező rétegeként. Nagy előnye, hogy anyagában színezhető így nem szükséges kifesteni. Megfelelő szilárdságot biztosít a sérülékenyebb vályogvakolatnak, úgy hogy nem csökkenti a páraáteresztő, páraszabályozó tulajdonságát.