Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
Termék címkék:
bennmaradó koszorú zsalu zsaluzat
Betobord L-30 (1 db 1,25 m hosszú elem)
9.208 Ft
Menny.:db

Betobord L-30 (1 db 1,25 m hosszú elem)

9.208 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: BZPBB30
Cikkszám: 1011
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

BZPBB30 Betobord bennmaradó lemez (gerenda, koszorú..) peremzsaluzat

A Betobord egyedülálló rendszere biztosítja a vasbeton lemezszerkezetek biztonságos és költséghatékony szegélyzsaluzatát.

Nincs szükség a falak átfúrogatására, amit utólag ki kell javítani (bár ez szinte mindig elmarad... :). Nem kell zsalutáblákkal manőverezni a minimum 3 m magas falak tetején, jobb esetben állványról, ami szintén nem olcsó...

Termékünket a falegyenre villámgyorsan le lehet ragasztani a falazáshoz is használható ragasztó habbal (mi a saját ragasztónkkal garantáljuk a probléma mentességet...) A magasabb koszorú zsaluk élét a biztonság kedvéért javasoljuk a betonacél armatúrához való behorgonyzást, A termék pontos alaktartása és a lemezek korrekt pánttal történő összekötése miatt minimális betonveszteséggel számolhatunk.

Rögzítése az oldalukra ragasztott acél merevítőkkel stabilizált ck lemez talp történik a fogadó szerkezet anyagától függő megoldással a kivitelező feladata, a szállítási csomag nem tartalmazza.  

Az elemek magassága 30 cm

Egy elem hossza 1,25 m

A terméket darabolni nem tudjuk, azonban szükség esetén egyedi igényeket tervek alapján új gyártásból ki tudunk elégíteni!

Nettó egységára: 4200 ft/fm