Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek
GOTICA ECO-doom Horgász-Nyaralóház
15.240.000 Ft
Menny.:db

GOTICA ECO-doom Horgász-Nyaralóház

15.240.000 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: IGLO 001
Cikkszám: 7000
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Szabadon elhelyezhető (a HÉSZ előírásait figyelembe véve) legfeljebb jegyzői bejelentésre kötelezett, de akár komolyabb tartózkodásra is méretezhető kis házikó.

Kerti építménynek, hétvégi háznak is alkalmas 30m2-t (100 légköbmétert) nem meghaladó könnyűszerkezetes (ám téliesíthető!! sőt AA+ energia osztályú, azaz passzív ház) épület a telepítés helyétől függően szabadon megépíthető. Nagyobb testvéreit már építésznek kell a hatóság felé bemutatni. Egy ilyen látható a képeken is (33 hasznos m2, 56m2 bruttó helyfoglalású épület - 1 szoba, nappali-konyha, fürdőszoba).

Telephelyünkön (Szeged) bemutató házként, szerkezeteiben is megtekinthető. Létesítése gépeket és komoly szállítási kapacitást nem igényel. Két ember képes megépíteni.

Akár a vízre is telepíthető, de összeépítve egy méretének megfelelő utánfutóval is a cél területre szállítható (vagy mozgatható)!  Igazi alternatívája a ma olyan divatos konténerházaknak!

Az itt jelzett ár az általunk mintaházként is megépített építmény telephelyi megvalósítási értéke. Az anyagok helyszínre szállítását megrendeléskor tudjuk kalkulálni. 

Több épület összeépítésével a keresztmetszeti formájából fakadó formavilággal mint LEGO épület szinte bármilyen rendszerben nagyon izgalmas épület együttesek hozhatók létre, melyek szinte minden funkció befogadására alkalmasak. Az IGLU rendszer (a gotica alapelemei) szabadon párosíthatók a szintén pozitív energia háztartásra tervezhető THERMO RING családi ház rendszer elemeivel, így valóban egyedülálló épületeket hozhatunk létre. 

Alaptípusai házi kivitelezésben is létre hozhatók, egyedi igények esetén mérnök kollégáink a hatósági bizonyítványig segítik Önt a kivitelezésben.

Passzív családi ház minőségű kivitelben normál szállítási költségekkel kalkulálva az épület beköltözhetően ("kulcsra készen") - 12mFt/33 hasznos alapterületi m2, azaz - 363 ezer Forint/m2 a költsége.