Szállítási információk

Hogyan jutnak el termékeink Önhöz?


A) Házhozszállítással

Termékeink kiszállítására elsődleges partnerünk a Magyar Posta Zrt. Jól megszokott házhozszállítási szolgáltatása rendszeres, és megbízható megoldást jelenthet az ország teljes területén.

A házhoz szállítás alapdíja: 1310,- Ft + ÁFA (bruttó 1664,- Ft)

Utánvételes fizetési opció választása esetén ez  1660,- Ft + ÁFA (bruttó 2108,- Ft) összegre változik.


B) Postán maradó csomagként

Amennyiben Ön hozzánk hasonlóan ritkán tud egy helyben várni csomagja érkezésére, vagy nehezen tudná megszakítani munkáját egy csomag átvételéért, esetleg egyszerűen nincs jóban a postai kézbesítővel, akkor is van megoldásunk, méghozzá olyan amin spórolhat is egy kicsit!

Válassza a PostaPont szolgáltatást, és a csomagja az Önhöz legközelebbi Postahivatalban, vagy a Magyar Posta Zrt.-vel szerződésben álló MOL töltőállomáson, vagy COOP üzletben fogja várni, amíg foglalkozni tud vele.

A PostaPont szolgáltatás alapdíja: 1090,- Ft + ÁFA (bruttó 1384,- Ft)

Utánvételes fizetési opció választása esetén ez 1440,- Ft + ÁFA (bruttó 1829,- Ft) összegre változik.


C) Csomagautomata segítségével

Még nagyobb flexibilitást tud nyújtani, ha teljesen kiiktatjuk a kézbesítésből az emberi tényezőket. Két országos csomagautomata hálózatot is tudunk ajánlani, ahol mások munkaidejének figyelembevétele nélkül, általában bevásárlóközpontok területén, és országos lefedettségű kézbesítési lehetőségeink közül ráadásul a legolcsóbb módon juthat termékeinkhez.

A Magyar Posta Csomagautomata szolgáltatásának alapdíja: 889,- Ft + ÁFA (bruttó 1129,- Ft)

Utánvételes fizetési opció választása esetén ez 1240,- Ft + ÁFA (bruttó 1575,- Ft) összegre változik.

A FoxPost Csomagautomata szolgáltatás alapdíja 550,- Ft + ÁFA (bruttó 699,- Ft) 

Utánvételes fizetési opció választása esetén ez 650,- Ft + ÁFA (bruttó 826,- Ft) összegre változik.


D) Dunaújvárosban saját autónkkal házhozszállítva

Dunaújváros területén (Amennyiben szállítási címként 2400-as irányítószámot ad meg) lehetőségünk van saját autónkkal is eljuttatni Önhöz a kiválasztott termékeket. Megrendelésének feldolgozása után, ebben az esetben munkatársunk telefonon fogja keresni Önt a kiszállítás időpntjának egyeztetése céljából.

Ennek díja egységesen 393,- Ft + ÁFA (bruttó 499,- Ft)

Ez a szállítási mód kombinálható nyomtatási szolgáltatásunk dunaújvárosi házhozszállítási opciójával. Ilyen esetben a házhozszállítási díjat természetesen nem kell duplán fizetni.


E) Személyes átvétellel Dunaújvárosi irodánkban

A legolcsóbb, és számunkra legegyszerűbb megoldás dunaújvárosi (2400 Dunaújváros, Szabadság út 1. "Béke Irodaház" / 119. ajtó) irodánkban lehetőséget biztosítunk a megrendelt termékek személyes átvételére is. Ez esetben Önt szállítási díj nem terheli.

Kérnénk azonban, hogy látogatását előre egyeztesse velünk elérhetőségeink valamelyikén!

Irodánk elsődleges funkcióként építészmérnöki szolgáltatásokat biztosít, így előzetes egyeztetés nélkül sajnos nem tudjuk garantálni, hogy bármely adott pillanatban biztosan bent találják valamely munkatársunkat.