Szállítási információk

Hogyan jutnak el termékeink Önhöz?


Személyes átvétellel raktárunkban

Építőanyagokról, nagy méretű/tömegű, általában minimálisan vagy nem csomagolt termékekről lévén szó, a webáruházunkban kapható termékeket sem Posta, sem futárszolgálatok nem tudják kezelni.


Nagyobb rendelések esetén a termékek raktározási partnerünk 2458 Kulcs, Ipar u. hszr.036/33 alatti telepén lesznek átvehetők, az M6 autópálya "Kulcs, Rácalmás" lehajtójának közvetlen közelében. A lehajtó körforgójából Budapest irányába a "Dominik és Szép Kft." táblajelzéseket követve, közvetlenül a bekötőút végén fekete távnyitású vaskaput kell keresni "Dominik és Szép Kft." felirattal. A Google térképen "Dominik és Szép Kft. Üveghab Raktár" címke alatt található.

A raktár hétköznapokon 9-15 óráig tud előre egyeztetett szállítójárműveket fogadni.

A telepen kiszolgálandó szállítójármű azonosítása érdekében kérni fogjuk majd a jármű fő adatait: típus, rendszám, érkezési idő, sofőr neve, telefonszáma.


Kisebb terjedelmű rendelések esetén lehetőség lehet Dunaújvárosi készenléti raktárunkból is kiszolgálni Önt.

Ez a kis raktárunk a 2400 Dunaújváros, Budai Nagy Antal út 37. szám alatt lévő "Volán garázsszövetkezet" telepén található. Google térképen XW28+59X. A készenléti raktárat csak előzetes egyeztetés alapján nyitjuk ki, de ez legalább azt is jelenti, hogy megfelelő korlátok között a lehető legflexibilisebb kiszolgálást tudjuk biztosítani az Ön számára.


Megkísérelhetjük továbbá a környékbéli fuvarosok megkeresésével segítséget nyújtani Önnek a szállítás megszervezésében. Ennek ára, feltételei, és határideje teljes egészében az éppen elérhető fuvarosokon áll. Potenciálisan hosszú időbe is kerülhet mire megfelelő fuvarlehetőséget találunk.

Ha igényt tartana erre a segítségre, kérem válassza a "Személyes átvétel" szállítási módot, és a megrendelő oldal Megjegyzések dobozában jelezze, hogy segítségre lenne szüksége a szállítás szervezésében.

Munkatársunk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot, amint találunk megfelelő fuvarlehetőséget. Ugyanakkor Ön se habozzon, ha Ön lelne időközben megfelelő megoldásra a termékek szállításához!