Szállítási információk

Hogyan jutnak el termékeink Önhöz?


A) Házhozszállítással


Termékeink házhoz szállítását az MPL postafutár segítségével végezzük. Ennek díja a küldemény súlya alapján az alábbiak szerint alakul:

Házhoz szállítás esetén lehetőség van utánvétes fizetési lehetőséget is igénybe venni. Ennek felára a rendelési összeg alapján az alábbiak szerint alakul, és a fenti szállítási díjhoz hozzáadódik.

Rendszerünk jelenleg sajnos nincs felkészülve a postai díj fentiek szerinti automatikus számítására. Ezért amennyiben házhoz szállítást kér, a szállítási díjáról munkatársaink a megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatják Önt. Szíves megértését előre is köszönjük.


B) Személyes átvétellel

Természetesen dunaújvárosi (2400 Dunaújváros, Szabadság út 1. "Béke Irodaház" / 119. ajtó) irodánkban lehetőséget biztosítunk a megrendelt termékek személyes átvételére is. Ez esetben Önt szállítási díj nem terheli.

Kérnénk azonban, hogy látogatását előre egyeztesse velünk elérhetőségeink valamelyikén!

Irodánk elsődleges funkcióként építészmérnöki szolgáltatásokat biztosít, így előzetes egyeztetés nélkül sajnos nem tudjuk garantálni, hogy bármely adott pillanatban biztosan bent találják valamely munkatársunkat.