Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Általános szállítási információk

Hogyan jutnak el termékeink Önhöz?


Személyes átvétellel raktárunkban

Építőanyagokról, nagy méretű/tömegű, általában minimálisan vagy nem csomagolt termékekről lévén szó, a webáruházunkban kapható termékeket sem Posta, sem futárszolgálatok nem tudják kezelni.


Nagyobb rendelések esetén a termékek raktározási partnerünk 2458 Kulcs, Ipar u. hszr.036/33 alatti telepén lesznek átvehetők, az M6 autópálya "Kulcs, Rácalmás" lehajtójának közvetlen közelében. A lehajtó körforgójából Budapest irányába a "Dominik és Szép Kft." táblajelzéseket követve, közvetlenül a bekötőút végén fekete távnyitású vaskaput kell keresni "Dominik és Szép Kft." felirattal. A Google térképen "Dominik és Szép Kft. Üveghab Raktár" cimke alatt található.

A raktár hétköznapokon 9-15 óráig tud előre egyeztetett szállítójárműveket fogadni.

A telepen kiszolgálandó szállítójármű azonosítása érdekében kérni fogjuk majd a jármű fő adatait: típus, rendszám, érkezési idő, sofőr neve, telefonszáma.


Kisebb rendelések esetén lehetőség lehet Dunaújvárosi készenléti raktárunkból is kiszolgálni Önt.

Ez a kis raktárunk a 2400 Dunaújváros, Budai Nagy Antal út 37. szám alatt lévő "Volán garázsfenntartó szövetkezet" telepén található. Google térképen XW28+59X. A készenléti raktárat csak előzetes egyeztetés alapján nyitjuk ki, de ez legalább azt is jelenti, hogy megfelelő korlátok között a lehető legflexibilisebb kiszolgálást tudjuk biztosítani az Ön számára.


Megkísérelhetjük továbbá a környékbéli fuvarosok megkeresésével segítséget nyújtani Önnek a szállítás megszervezésében. Ennek ára, feltételei, és határideje teljes egészében az éppen elérhető fuvarosokon áll. Ez úton előre jelezzük, hogy potenciálisan hosszú időbe is kerülhet mire megfelelő fuvarlehetőséget találunk.

Ha igényt tartana erre a segítségre, kérem mindenképp jelezze nekünk, hogy segítségre lenne szüksége a szállítás szervezésében.

Munkatársunk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot, amint találunk megfelelő fuvarlehetőséget. Ugyanakkor Ön se habozzon, ha Ön lelne időközben megfelelő megoldásra a termékek szállításához!